Welkom op onze website!

Dit is het eerste bericht dat op de website verschijnt en we danken u bij deze van harte voor uw bezoek!

Dankuwel - Melior Beheer - Uw syndicus

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Vanuit Melior Beheer willen wij u de beste ervaring bieden waaraan een syndicus dient te voldoen. In de eerste plaats betekent dit een dienstverlening waarbij de wet op de mede-eigendom op een correcte manier wordt nageleefd. En wat nog belangrijker is voor de mede-eigenaars; een vlotte en wederzijdse communicatie!

Communicatie is één van de belangrijkste streefpunten bij Melior Beheer. Na rondvraag in appartementsgebouwen dient te worden vastgesteld dat dit dikwijls het grote breekpunt betreft bij de keuze van een syndicus, en de evaluatie nadien.

Communicatie - Melior Beheer - Uw syndicus

Het is immers steeds mogelijk dat er zich problemen voordoen bij de opvolging van een dossier; de leverancier reageert niet, een bepaald artikel is nog in bestelling bij de fabrikant, uw beheerder is ziek gevallen, … Als er dan geen correcte communicatie volgt vanuit het syndicuskantoor ontstaan er frustraties bij alle partijen.

Wij doen alleszins ons uiterste best om u steeds op de hoogte te houden van de lopende dossiers.

Waar kan u ons vinden?

Het kantoor van Melior Beheer is gevestigd in Kapellen. Laat u hierdoor zeker niet ontmoedigen om ons te contacteren! Wij beheren namelijk appartementsgebouwen over gans de provincie Antwerpen.

Van Antwerpen Noord:

richting Antwerpen centrum en omstreken:

Syndicus van Stad Antwerpen

naar de Kempen:

met eveneens residenties in Mechelen, Lier, …

Dankzij de digitale vooruitgang, onze goede contacten met diverse leveranciers in Groot Antwerpen en een kwalitatieve opvolging van de lopende dossiers in uw gebouw zorgen wij voor de service en dienstverlening die u verlangt van een professionele syndicus.

Syndicus Melior Beheer - Stad Mechelen

Onze website

Naar de toekomst toe zal onze website worden uitgebreid met Vraag & Antwoord, belangrijke documenten en meer. Via deze pagina mag u actueel nieuws verwachten uit de sector! Houd onze website dan ook zeker in de gaten.

Indien u nog vragen en/of opmerkingen zou hebben, kan u ons steeds contacteren via ons algemeen e-mailadres: eb.reehebroilem@ofni.

En bovenal...

Als u niet meer tevreden bent over uw huidige syndicus of als eigenaar-syndicus wenst u het beheer over te dragen aan een professionele syndicus omwille van de alsmaar strengere wetgeving:

Contacteer ons dan zeker voor een vrijblijvende offerte via de pagina:

Vraag hier uw offerte aan!

Hopelijk zien we elkaar in de nabije toekomst. Bij deze wensen wij u alvast een prettige dag verder!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief